Bewegen in de buitenlucht

FitmetGit laat vrouwen die graag (weer) willen gaan bewegen dit doen op een toegankelijke manier.
Samen en met veel plezier.

Middels cardio, easybootcamp, neusademhaling en ontspanning, weer gaan voelen. Contact met hart en lichaam.

Voordelen

$

Je bouwt rustig conditie op

Je leert te luisteren naar de signalen van jouw lichaam. Geen prestatiedruk of “moeten”. Het doel op zich is ontspannen leren bewegen, genieten.

$

Stimuleert 'feel good' stofjes

Fysiek levert het verbeterde conditie op, stimuleert botdichtheid. Je gaat bewegen op vetverbranding i.p.v.  suikerverbranding omdat je hartslag  lager blijft en de aanmaak van de ‘feel good’ stofjes in je hoofd is heerlijk.

$

Je doet het samen

Beweging, structureel, vergt discipline. De verbinding tijdens het bewegen met andere dames die hetzelfde ervaren zorgt voor de stok achter deur. Er zijn meerdere momenten waarbij je kunt aansluiten om zo aan het aantal bewegingsmomenten te komen waar jij behoefte aan hebt.

Bewegen met plezier staat met stip op nummer 1 bij
FitmetGit

Geniet en heb plezier is de rode draad.

De basis ben jij! Wat is je startpunt en waar ligt je grens. Vanuit daar kijken we samen wat je mogelijkheden zijn.
Tijdens het bewegen maken we gebruik van de neusademhaling. Dit zorgt ervoor dat jij je grens beter kunt bewaken en het plezier blijft behouden.

Groepslessen

Ben jij nieuw bij FitmetGit en wil je weer (met plezier) gaan bewegen dan is de beginnerscursus een mooi uitgangspunt. Voorafgaand aan deze cursus is er altijd een mogelijkheid voor een gratis proefles. Daarna kun je doorstromen naar de groep die al langer bij FitmetGit aan het bewegen is. Er wordt op verschillende ochtenden en avonden gesport. Neem contact met mij op voor meer informatie

100-dagen traject

Dit traject is een totaalconcept met verschillende onderdelen. We gaan 100 dagen in groepsverband met elkaar aan de slag. Ik heb gekozen voor 100 dagen omdat dit de termijn is waar je een wijziging (op welk gebied dan ook) echt kunt gaan integreren. Dit traject is gemaakt voor de dames die net iets meer willen omtrent coaching, beweging en ademhaling.

Klik op de HIER voor alle informatie

1 op 1 trajecten

Wil jij weer in beweging komen en vind je het fijn om eerst alleen op te bouwen ook dat kan. In 8 weken tijd gaan we met beweging aan de slag. Je krijgt 1 keer per week volle aandacht voor jou alleen. Voordat het traject van start gaat hebben we een gratis intakegesprek om het te hebben over je wensen. Je hebt na deze cursus meer conditie, kracht en een bewustere ademhaling. Hierna kun je aansluiten bij de groepslessen.

Ik wilde als aanvulling op een gezonde leefstijl graag ook weer gaan sporten. Van nature ben ik niet heel sportief aangelegd en hou ik niet echt van de sportschool. In het verleden ben ik vaak genoeg aan iets begonnen maar haakte al snel af als het te fanatiek of erg prestatiegericht werd. Gewoon omdat het niet goed voelde.

Wat ik met het bewegen bij Gitte vooral heb ervaren is dat je echt sporten en ontspannen kunt combineren. Dit komt door de combinatie van rustig bewegen afgewisseld met bijvoorbeeld ademhalings oefeningen, meditatie maar ook krachttraining. En dit alles altijd lekker buiten!

Ik zou iedereen aanraden deel te nemen bij Gitte vanwege de persoonlijke, fijne en afwisselende manier van begeleiding. Ze is betrokken en deelt graag ook haar ervaringen, en geeft adviezen, over bijvoorbeeld voeding en natuurlijke producten.

Annemarie

Voor mijn gevoel werd ik steeds zwaarder, wilde iets gaan doen maar wist niet wat en wat ik leuk zou vinden, en wat ik vol zou houden… tot ik de post FitmetGit op facebook tegen kwam, ik werd er enthousiast van en ben een proefles gaan doen.

Dat bewegen leuk en fijn is ! En dat ik het op mijn eigen tempo mag/ kan doen. De positieve sfeer waardoor je getriggerd en uitgedaagd word.  Mijn lijf en mijn hoofd veranderen beide in positieve zin!  Blij worden en zijn met jezelf! Goede tips in leefstijl

Sporten op een gezonde en afwisselende manier, laagdrempelig. Je straalt uit dat je jezelf mag en kan zijn. Een fijn meedenkend en lieve persoonlijkheid die mij als sporter in mijn kracht zet. Veel kunde, open en eerlijkheid. Ook altijd creatief in organiseren van leuke activiteiten. Maar vooral ook gezelligheid.

Mirella

Ik had geen fut om te gaan sporten, wilde weer beter in mijn vel zitten. Lichamelijk.

Dat ik meer kan dan ik zelf had verwacht. Lichamelijke maar ook geestelijk kwam ik beter in mijn vel te zitten. Behaalde mijn doel en ging met plezier weer aan de slag voor een gezonder lichaam en geest.

Ik raad je aan om je fijne persoonlijkheid, goede sfeer, heerlijke lessen, je kennis en gelijk gestemdheid betreft het leven ♡

Jeanet

Krijg jij ook zin om te bewegen?

Neem dan hieronder contact met me op voor een proefles of intakegesprek.

06 43095233

Fit met Git - Gitte Burggraaf - Orchidee 39, Krimpen aan den IJssel

Algemene Voorwaarden