Aanbevelingen

Ik had voordat ik begon met sporten bij FitmetGit geen plezier in bewegen en had weinig tot geen conditie. Nu ik 1,5 jaar bezig ben met slowrunnen heb ik conditie opgebouwd, ben ik bewuster gaan ademhalen en zit ik veel lekkerder in mijn vel. De manier van sporten sluit helemaal aan bij mijn wensen, op eigen tempo, zonder oordeel en daarnaast ook nog eens erg gezellig! Ik ben blij dat ik in mei 2022 de stap heb genomen om te beginnen met de cursus en sport na de cursus inmiddels een jaar met veel plezier in de losloopgroep .

Lindy

Ik wilde doorzettingsvermogen krijgen om te blijven sporten en te hoge doelen met sporten werkt demotiverend voor mij.

Door te sporten bij FitmetGit kwam ik er achter dat bewegen ook ontspannend kan zijn, zolang je goed naar je lichaam luistert. Dat je niet moet kijken wat je niet hebt bereikt in je sportdoelen, maar juist terugkijkt wat je wel hebt bereikt!

Ik raad jou aan omdat jij ieder persoon als individu ziet. Bij mij wist je dat ik coaching kon gebruiken in doorzetten en motiveren. Je wist precies hoe dat te doen! Verder heb je ten alle tijde iedereen vrij gelaten in het doen en laten m.b.t. je eigen levenstijl! Veel fijne adviezen maar zonder verwachtingen!

Melissa

Ik had geen fut om te gaan sporten, wilde weer beter in mijn vel zitten. Lichamelijk.

Dat ik meer kan dan ik zelf had verwacht. Lichamelijke maar ook geestelijk kwam ik beter in mijn vel te zitten. Behaalde mijn doel en ging met plezier weer aan de slag voor een gezonder lichaam en geest.

Ik raad je aan om je fijne persoonlijkheid, goede sfeer, heerlijke lessen, je kennis en gelijk gestemdheid betreft het leven ♡

Jeanet

  Te weinig beweging! Had stok achter de deur nodig.

  Meer beweging. Als vriendin niet gaat sporten ga ik nu wel omdat het in groepsverband leuk is om te trainen. Je kan op verschillende dagen aanhaken.

  Leuke gezellige gevarieerde les, met rennen, yoga, ademhaling en bootcamptrainingen als variatie. Ook de gevarieerde leeftijden van de deelnemers is erg leuk en gezellig.

  Annemarie F.

  Ik ervaar veel stress en hierdoor heb ik een angststoornis ontwikkeld. Ik kreeg oa het advies van de huisarts om ademhalingsoefeningen te doen en in de natuur te bewegen. Nu wandel ik al veel dus ik wilde iets anders. Vroeger heb ik al aan hardlopen gedaan maar ik kreeg hierdoor blessures. Daarom is dit een uitkomst…sporten in combinatie met ademhalingsoefeningen, stukje yoga en krachttraining.

  Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel zit en dat ik veel aan de ademhalingsoefeningen heb. In stresssituaties kan ik deze goed toepassen. En ik bouw meteen conditie op met het slowrunnen en ben lekker in de natuur.

  Wanneer iemand niet lekker in haar vel zit, toch iets aan sport wil doen in de natuur in combinatie met ademhalingsoefeningen, gezellig onder elkaar, ieder op haar eigen niveau, heel erg laagdrempelig.

  Simone

  Ik bewoog te weinig en wilde dat veranderen.

  Belangrijkste resultaat: betere conditie, zin om te bewegen

  Ik zou jou aanraden omdat je op een positieve en enthousiaste manier ons stimuleert om op eigen niveau te bewegen. Het lopen wordt door jou heel aantrekkelijk gemaakt door het lopen af te wisselen met leuke, zinvolle en ontspannende activiteiten zoals krachttraining, bodyscans, meditatie, ademhalingsoefeningen e.d.

  Na ieder uur met jou kom je weer blij thuis.

  Yvonne

  Na ziekte had ik geen vertrouwen in mijn lichaam. Ik wilde weer gaan sporten, maar alles wat ik tegen kwam leek mij te hoog niveau. Ik wilde vanuit rust mijn conditie weer gaan opbouwen, verwachtend dat de lat erg laag zou liggen.

  Vertrouwen krijgen in mijn lijf en dat ik veel meer aan kan dan ik aanvankelijk dacht. Ook ben ik een gezondere leefstijl gaan toepassen door tips en andere activiteiten die Gitte aanbiedt.

  Alles in eigen tempo, maar ook met uitdagingen om aan te gaan. Daarbij heeft Gitte altijd wel tips en adviezen, maar het is niet drammerig ofzo. Meer een tip/ idee voor jou, kijk maar wat jij ermee wilt doen. En wanneer je ergens tegenaan loopt, is dat ook niet erg. Gitte kijkt dan vooral naar de behoeftes en mogelijkheden.

  Marloes

  Ik zag altijd op tegen sporten en haakte dan snel af, maar nu kijk ik er naar uit. Echt mijn ‘me time’ naast een druk gezin.

  Buiten sporten met andere vrouwen ontspant! De natuur maakt je rustig in je hoofd en de gezelligheid leidt je af van de inspanning.

  Bij Gitte sporten is zo fijn, omdat ze oprecht betrokken is. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook daarbuiten

  Amanda

  Tegen mijn zelfvertrouwen , na flinke hernia en burn-out en astmatische klachten dacht ik veel niet meer te kunnen . Doordat ik mij gezien voelde merkte ik dat het wel lukte .

  Resultaat van jou dienst is dat ik weer plezier heb in bewegen . Jij ieder een kans geeft om in eigen tempo en/ of niveau te kunnen meedoen .

  Om bovengenoemde reden, en omdat er zoveel leuke en verschillende vormen van bewegen zijn.

  Rennen, bootcamp, voeding of vitamine advies, activiteiten organiseren voor elk wat wils en misschien ook het noemen waard, niets moet . Jou betrokkenheid is motiverend.

  Sylvia

  Doordat in 2020 ik niet meer kon sporten omdat het binnensporten werd stilgelegd en ik dat dus een poos niet kon doen, wilde graag mijn conditie weer terugkrijgen en dat is gelukt.

  Het fijnste van de lessen vind ik vooral de ontspanning, die had ik blijkbaar nog meer nodig dan alleen het conditie opbouwen. En dat er geen competitie drang is maakt de lessen heel fijn.

  Ik raad vooral de fijne gemoedelijke sfeer aan, die toch door jou gecreëerd wordt.

  Monique

  Krijg jij ook zin om te bewegen?

  Neem dan hieronder contact met me op voor een proefles of intakegesprek.

  06 43095233

  Fit met Git - Gitte Burggraaf - Orchidee 39, Krimpen aan den IJssel

  Algemene Voorwaarden